MASSA FINA BILDER!

Nu kommer bilderna från igår! :D
Alla bilderna är fotade av Alexandra!!
 
 
  ´

FINA TRIXIE

Bild från idag, bästa Alexandra har fotat. :D
Fler bilder kommer imorgon!!

HEMMA

Nu är jag hemma igen! Vår lilla resa har varit jätterolig! Att SAIK vann matchen igår gjorde det hela ännu bättre!
Idag var vi en sväng på stan innan vi for hem, och jag fyndade lite småsaker. Direkt när vi kom hem åt jag och Alice middag på kinarestaurang med några kompisar från konfan! Trevligt!
Bild på buspållarna från sommarbetet!

SAKNAR VÄRMEN

Det var ju så otroligt skönt att bara kunna rida i linne, och inte behöva massa jackor och tjocktröjor!

SKELLEFTEÅ AIK

 Både idag och igår har vi slutat skolan efter lunch, då vi har utvecklingsamtals eftermiddag. Så det har varit riktigt skönt! Igår efter skolan for jag till Ansmark och red Trixie på ridbanan. :) Efteråt gosade jag lite med Misty också!
Om ett tag far jag, Alice och Elsa med bussen till Skellefteå! Vi ska se hockey! Det ska bli riktigt roligt. :) Sover där inatt och kommer hem imorgon. Vi har studiedag då så det passar perfekt!

NYA TAG

Uppdateringen här har varit väldigt dålig den senaste tiden. Nu ska jag ta nya tag och försöka variera inläggen lite mera och inte bara skriva om "dagens ridpass", vilket jag själv tycker blir väldigt tjatigt. Om ni har något förslag på vad jag kan skriva om får ni väldigt gärna säga till!
 

NÄSTAN ETT ÅR SEDAN

Jag hittade några bilder på mig och Misty från förra hösten! Många minnen väcktes till liv. ♥
Världens finaste ♥
 
 

18 SEPTEMBER

Igår var jag inte i stallet någonting. På kvällen for jag och Alice ut och sprang en runda när det var en stunds regnuppehåll, annars pluggade jag hela kvällen. Idag hade vi konditions test på idrotten, som gick riktigt riktigt bra!! Nu har jag precis ätit middag och ska fara till stallet om en liten stund. Det är ridlektion i Innertavle, om jag inte minns fel är det dressyr som står på schemat. :)

ETT TAG SEDAN SIST

I onsdags och torsdags var jag i Ansmark. På onsdagen borstade och gosade med Misty, Trixie och Leopold. Det var verkligen jättemysigt! På torsdagen red jag Trixie på ridbanan och pappa var med och fotade! Trixie var som alltid supersnäll och jätteduktig!! :D


I fredags var jag i Innertavle och red Fiona. :) Det ösregnade verkligen, vi värmde upp extra länge då hon var blöt av regn! Hon var i alla fall supefin! Och idag red vi ut med Matilda och Madonna! Älgjaken är i full gång, som tur är inte i alla skogarna runt Innertavle! Vi red mot Yttertavle en bit, det var väldigt roligt! :D
Igår kom även mina småkusiner hit och dom sov över här, och idag var vi på bio tillsammans och såg "Modig". :)

BALANSTRÄNING OCH TÖMKÖRNING

På kvällens ridlekion hade vi balansträning barbacka på Apollo och tömkörning med Svarten. Det var väldigt roligt! När vi red på Apollo gjorde vi lite olika grejer och när vi tömkörde Svarten gjorde vi en bana som sedan tog tid på.

Jag har ingen bild på varken Apollo eller Svarten, så idag får 2 av ridskoleponnyerna Pumba och Frej stå för dagens bild! Jag måste ta med kameran till stallet någon tag och ta lite nya bilder!

UTERITT

Idag for jag och Fiona ut på en väldigt härlig uteritt runt åkrarna. Det var perfekt ridväder idag, sol och varken för varmt eller för kallt. Man får verkligen passa på att rida ut nu innan marken blir för hård!
Idag var det även ridlekis, teori hade dom. Det gick väldigt bra!

Bild på Misty från i höstas

HOPPTÄVLING

Det blev en tidig morgon idag och halv 8 lämnade vi Innertavle och for till Vännäs!
Det har gått riktigt bra för både Alice och Matilda att tävla idag!
   


Efter tävlingen for jag till Ansmark och red Trixie. Det gick jättebra, dock var vädret inte på vår sida. Det regnade väldigt mycket, och så var det ganska halkigt att rida i regnbyxor. Men annars gick det superbra, Trixie var så duktig så! :D
 

GALOPPOMBYTEN

Det gick hur bra som helst att rida Fiona idag. Vi tränade som sagt på galoppombyten. Jag hade ställt fram en bom som var lite upphöjd på ena sidan i mitten av ridhuset. Vi red på en åttvolt och precis innan bommen ställde vi om så att hon skulle landa i rätt galopp efter bommen. Det gick jättebra! På slutet kunde vi även göra ett galoppombyte utan bommen. Duktiga Fiona!
 
Jag har även hjälpt Alice och Matilda att packa och putsa grejer inför vännäs imorgon!
Om ett tag bär det av mot Matilda för övernattning!
 

Jag tror jag ska be någon fota något ridpass någon dag, så det blir lite nya bilder! 
 

 

SKOLA

Sitter på skolan nu. Vi har egentligen slutat men jag måste vara kvar då vi ska ta kompisstödjar kort till skolkatalogen om ett tag.
Lite senare ska jag fara till stallet och rida Fiona. Idag ska vi träna lite på galoppombyten hade jag tänkt. :)
Ikväll ska vi sova över hos Matilda. Vi måste upp väldigt tidigt imorgon då vi ska fara till vännäs imorgon för att hon och Alice ska vara med på en träningstävling då.
 

SPRINGTUR

Igår följde jag med Alice till Innertavle. När hon och Jenna red utföljde jag med och sprang. Vi var ute lite mer än en timme, och till min stora förvåning fick jag inte håll förren dom sista 30 metrarana innan vi skulle skritta hem.
Vi for ut på "islandshästvägen", och sandsträckan tog vi flera gånger.
 
I onsdags var jag även i ansmark och red Trixie. Vi skrittjobbade på ridbanan, vi gjorde en hel del sepentinbågar.
Det gick superbra!

DE SENASTE DAGARNA


I söndags hjälpte jag till på ridlekis, vilket jag gör alla söndagar. :) Dom hade körning, och det gick väldigt bra.
Innan ridlekiset började skrittade jag och Fiona ut över grusvägen på åkern, Mysigt!

 

I måndags for jag till Misty och pysslade om henne länge, vi gick även på en promenad. :)

 

Igår var det ridlektion! Vi hade hoppning och jag fick rida Fiona. På uppvärmningen började vi med travbommar i mitten, och efter bommarna skulle vi göra en skänkelvikning ut på spåret. Varannan gång åt höger och varannan gång åt vänster. Sen gjorde vi om travbommarna till studs och efter studsarna skulle vi hoppa två räcken.
Hoppningen gick kanonbra och Fiona var så duktig så!


Jag och Misty i vintras


TROTSAT VÄDRET

Idag har jag ridit både Fiona och Trixie.
På förmiddagen var jag i Innertavle och red Fiona. Vi red i ridhuset idag igen med Alice och Matilda. Vi arbetade mest i skritt idag, men vi tog även lite trav och galopp också.
 
På eftermiddagen for jag till Ansmark. Det har regnat hela dagen idag också, men vi trotsade vädret och skrittade ut en sväng! Vi fick även sällskap på turen, trevligt trevligt! :)

RSS 2.0