Lördag

I morse var jag på iksu och var med på ett bodybalance pass och insåg hur pinsamt ovig jag är! Tur att man kan träna bort sådant. ;)

Jag var i stallet i eftermiddags och gosade med Misty. Vi gick också på en promenad i skogen så det var riktigt mys!

Nu väntar filmkväll med vänner!


Hösten är här

Igår blev det höst, och det känns. Idag är det 5 grader i solen, men jag klagar inte jag har längtat hela sommaren på att det ska vara ok att ha på sig stickade tröjor. Dock behöver det inte bli kallare, bara så man kan ha på sig gosiga tröjor och halsdukar utan att det ska verka konstigt, haha!
 
 
 

Jag är inte immun längre

Jag har inte fått ett enda myggbett/ knottbett under hela sommaren. Har varit 99% säker på att jag varit immun, eller att jag smakat illa för krypen. Tills ikväll, knotten har haft brakmiddag på min panna så nu har jag fullt med röda utslag. Inte snyggt. Tur vi tog skolfotot idag och inte imorgon...
Bild
 

Träningsvärk

Haha om ni visste vilken träningsvärk jag börjar få!
I Måndags simmade jag efter skolan och i går (tisdag) spelade jag squash med en kompis samt hopptränade med Misty på kvällen. I dag red jag på ridbanan och imorgon är det Erica-träning. :D Imorgon har jag dessutom världens längsta håltimma så då tänkte jag springa lite på löpband. 
Känns lyxigt med guldkort på Iksu, tackar skolan! 
 
Denna vecka är dock en undantags vecka, jag kommer inte träna dubbla pass i stort sett varje dag kommande veckor. :)
 
 

LEOPOLD

Han är fantastisk.  

STALLMORGON

Imorse hade jag och en annan tjej i stallet hand om utsläppet. Det gick bara bra och det är alltid så mysigt att vara i stallet så tidigt på morgonen. 
 
Jag red också Misty då hon ätit klart sitt frukost hö. Igår red vi ut så då passade det bra att vi höll till nere på ridbanan idag. Vi gjorde på ett ungefär samma saker som vi gjorde i torsdags, medans vi hade det färskt i minnet. Det gick otroligt bra! 
 
Igår följde jag även med Lamia på tävling i Vännäs!
 
 
 

DRESSYRTRÄNING 22/8

Hade en fantastiskt rolig ridlektion i torsdags, bästa på länge! 
När Erica kom var vi framskrittade och klara, så vi började trava omkring så Erica kunde se hur vi såg ut så hon kunde komma på tips på hur vi kunde förbättra oss. 
 
Första grejen var att jag måste tänka på vilken takt vi rider i, så att jag verkligen ser till att hålla den takten så att det inte går fortare eller långsammare än jag tänkt. Ibland halkar blicken ner på hästen och då kan man inte planera vägarna så bra, så det ska jag också tänka på. Basic stuffs som jag egentligen vet men det var väldigt nyttigt att bli påmind. 
 
När jag verkligen tänkte på vad jag gjorde gick Misty huuur bra som helst och det blev så stor skillnad! Jobbade med en hel del med övergångar mellan skritt och trav. Sedan gjorde vi också "Ericas bananöppna". Grymt bra övning som vi ska fortsätta jobba med. Avslutade också med lite galoppjobb. 
 
Sagt det förut men säger det igen, är så sjuukt peppad på att få träna för Erica varje vecka, så otroligt duktig och positiv!
 

UTEBIO


LYCKLIG

Dressyrtränigen ikväll gick så grymt bra, är så himla glad och taggad på att få ha träningar varje vecka!  Wiiie. :D Är dock alldeles för trött just nu för att skriva om kvällen så det får ni imorgon. 
 

Fler Hugobilder

 

Ibland har man tur

Idag började jag gymnasiet, kort dag med upprop.Jag känner två stycken i min nya klass så det känns ganska bra. 
På onsdag ska vi till Norrbyskär med klassen och jag hade så himla tur med att det var just onsdag. Imorgon ska jag nämligen till tandläkaren för att få tandställning på underkäken och på torsdag ska jag och Misty rida lektion för Erica, som vi kommer göra varje vecka nu under hösten, ska bli så kul! 
 

Ridit unghäst

I lördags fick jag skritta på Hugo. Så spännande, jag hade aldrig ridit en 3-åring innan men han var så snäll och duktig! 
Fina pojken!

Hoppglad!

 

VI GÅR MOT KALLARE TIDER

 
Håller på att kolla runt efter vinterkläder just nu, kanske någon månad för tidigt menmen.. Det här från Hööks står i alla fall högt upp på min villhalista.  
Den sista bilden är alltså en tåvärmare, hur smart är inte det? Jag är säkert inte ensam om att alltid frysa om tårna på vintern och för 99:- är det ju lätt värt att prova! 

LITEN AMANDA


Alla har vi varit små!
 

MISTYS NYA BFF

Söta!!


FULLSPÄCKAD DAG

Igår var det fullt upp precis hela dagen. På morgonen/fm följde jag med Alice till Innertavle och fotade henne och Jenna lite. Därefter blev det en snabblunch hemma innan vi for vidare till Norrmjöle, dock blåste det så mycket att jag inte badade, och det händer inte ofta. Direkt då jag kom hem moppade jag ut till stallet och gosade med finponnyn och kaninen. Det blev ingen lång visit i stallet då jag skulle spela volleyboll med vänner på kvällen. 
 

BJÖRN I BETESHAGEN

I söndags hände en helt sjuk sak. Jag skulle gå och kolla på bävrarna och gick ner mot beteshagen, då såg Lamia som stod uppe vid stallet ett stort brunt galopperande djur springa genom beteshagen! Vi sprang då ner till hagen för vi ville ju se djuret, dock inte så smart om den faktiskt skulle komma tillbaka. 
 
Vi gick upp och spånade boxarna åt hästarna som stod på betet och tog sedan in dem. Det var tur att björnen inte skadade dem! 
Vi for även ner med bilen sen och kollade efter björnen, såg en del klipp på youtube och fastställde att det var en björn! Den visade sig dock inte någor mer, synd eftersom jag ville se den. 
 
Haha, nu kommer jag nog inte våga rida ut själv förren björnarna går i ide...
 

UTEMYS

Igår var det så fint väder att jag borstade Misty utomhus i hagen, väldigt mysigt. Jag tog med den mjuka ryktväskan ut, då Misty tycker att det är så roligt att leka med den som ni ser på bilderna, haha!


RSS 2.0