TISDAG

Jobbet gick bara bra idag också, nu när jag jobbat i över en vecka kommer man som in i vanorna. Har dock varit ganska trött och orkeslös sen jag kom hem, så det blev inget stall ikväll, tråkigt, även om det var ganska skönt att ta det lugnt för en gångs skull. ;)
Men imorgon ska jag i alla fall dit, även om det skulle vara en orkanstorm eller något ute, haha.


BACK ON TRACK

Något jag länge velat prova är ett ryggbälte och ett nackskydd från Back on Track. Tycker dessa saker verkar otroligt sköna och jag har hört flera som varit jättenöjda med deras produkter!
Produktbilderna är lånade från Hööks. Ni kan också läsa hääär om vad som är så speciellt med back on track. 

FÖRSTA ARBETSVECKAN AVKLARAD

Och nu tar jag helg! Smått avis på alla som varit ute i solen hela veckan då jag jobbat, men men. Imorgon är det min tur att fara till stranden! :D
Imorgon eftermiddag/kväll blir det att fara ut till stallet, förhoppningsvis är det nog lite svalare då. :)

FIN KVÄLL

Ikväll for jag och Alice till café Göteborg och åt varsin glass med krossad kladdkaka, otroligt gott!

Imorgon börjar mitt sommarjobb, jag ska jobba på Ica Maxi i två veckor. :) Klockan är ställd på 07 imorgon så jag borde antagligen gå och lägga mig nu!


ILANDSPROBLEM

Var på stan för några dagar sedan och då köpte jag en sak jag velat ha länge -en klocka. Jag vill hela tiden ha koll på vad klockan är, vilket är väldigt jobbigt då jag rider för då måste jag ju fumla upp mobilen som jag har i ridstrumpan, haha. Nu kan jag istället bara kolla på armen! Hur smart som helst.
Nu är detta ilandsproblem fixat. ;)
Klockan finns på ur&pen för 150 kr.


NU KÖR VI

Misty har haft ett par viloveckor och bara haft det gott i sommarhagen, så jag har bara borstat och pysslat med henne då jag varit i stallet. Men idag skrittade vi ut på en mysig sväng, och vi ska ta det lugnt i några dagar till så fortsätter vi som vanligt sen. :) 
 


MÅNDAG

Igår (måndag) förmiddag var jag i Innertavle och tog hand om Jenna, vi red en stund i ridhuset  och det kändes väldigt lyxigt då regnet öste ner! Vi tog det lugnt och red lite i alla gångarter bara, då jag aldrig ridit henne utan Alice förut kändes det väldigt lagomt. Ridpasset gick väldigt bra och Alice har en superfin ponny! 
 
Mot kvällen for jag till stallet och så fick jag hoppa med Bora! Som uppvärming jobbade vi med tempoväxlingar och bommar, därefter började vi hoppa en oxer varannan gång åt båda hållen. Hade en riktigt bra känsla då jag satt av igår och Bora var så duktig hela passet! 
 
Härlig dag igår, fick rida två jättefina hästar!
Jag och Jenna i höstas!

BILDER PÅ ALICE OCH JENNA FRÅN NORDMALING

Dream team!

BÄTTRING

Uppdateringen den senaste tiden har varit riktigt kass, flera dagar mellan inlägen och nu ska jag ta mig i kragen och uppdatera flitigare. 
 
I eftermiddag ska jag fara till Innertavle. Röbäcks Ryttarförening anordnar en Pay&Jump på stora ridbanan och jag har lovat att hjälpa Matilda idag. :) Om det inte blir för sent i Innertavle ska jag fara till stallet en stund ikväll. 
Matilda och Putte
 

TESTAT FISKELYCKAN

Är i stugan några dagar och då vi inte sjösatte våran båt i år köpte jag mig en egen fiskebåt idag, fullt utrustad med åror.
Hade riktig fiskelycka idag och fick upp middag! Fiskarna hade på känn att jag skulle komma för dom hade till och med fixat en förpackning till mig. ;)


JAG DÖR SÖTDÖDEN

Kollaaaa vilken söt sak som jag såg nere vid beteshagen idag!! 
 
Innan jag for hem från stallet ikväll gick jag ned till beteshagen och fyllde på vatten, hörde då hur bävrarna i skogen levde rövare inne i skogen! Stod och väntade en stund och till sist kom en galet söt bäver fram! Jag som egentligen är lite smårädd för bävrarna, haha. 
 
Ikväll fick jag även rida Bora igen, tredje gången jag red henne idag och det går bättre och bättre varje gång. Hon är en fantastiskt fin häst! 
 
I helgen har jag ju också varit i Nordmaling på tävling. Det har gått riktigt bra för Stöckeekipagen så det var ju jätteroligt! 

I HELGEN

I helgen har Stöcke Ponnyförening tävlingar i Nordmaling som de anordnar tillsammans med Nordmalings Ridklubb och då jag tävlar för Stöcke ska jag vara där som funktionär. Det ser ut att bli väder i helgen dessutom så vi får hoppas att det stämmer!


MYCKET GJORT

Idag innan lunch har jag hunnit lära mig byta tändstift på moppen, haha jag har då inte tänk stå efter vägen igen med en trasig moppe då jag inte visste hur man bytte tändstift, jag har också tankat fyllt, på olja och tvättat den, hjälpt pappa att måla utehuset och storstädat mitt rum. Känner mig duktig! 
Nu ska jag fara till Alexandra och vi ska fara och bada. Ikväll hade jag ev. tänkt att fara till stallet en sväng. 
 

RSS 2.0