DAGEN I BILDER

Påskägg
Mys i vårsolen
Superhärlig uteritt med Moa och Johanna!
Och galet god kladdkaka som Linda bakat.
 
= Riktigt bra lördag! :D

VISSA SAKER BLIR MAN ALDRIG FÖR STOR FÖR

 

STALLET OM EN STUND

Om ett tag ska jag fara till stallet, idag blir det att rida ut med Moa och Johanna, det ska bli roligt! :)
Bild från filminspelningen i våras som vi gjorde till våran svenskauppgift!

VÅRSHOWEN

Jag tycker verkligen att vårshowen blev väldigt lyckad i år, och alla var så duktiga! :D
Jag kan säga att man var väääldigt nervös när man skulle upp på scenen...!
Julia sjunger till vänster, Alice sjunger och spelar gitarr till höger, Olivia på bas, Simon på piano och jag spelar trummor!
Några av låtarna från kvällen. :D
 
 
 

FÖRSTA FÖRESTÄLLNINGEN

Hela dagen idag har vi tränat inför ikväll. På förmiddagen hade vi två genrep som gick riktigt bra, så det kändes otroligt skönt att den dåliga känslan av gårdagens träning försvann, och efter lunch hade vi den första föreställningen. Vi spelade för hela låg och mellanstadiet, och jag tycker att det gick jättebra och alla verkade nöjda med sina uppträdanden så det var riktigt roligt!! 
Nu ska vi ladda om inför den "stora" föreställningen ikväll, då får alltså alla som vill komma, det brukar bli proppfullt i idrottsalen! 

SKROT I MUNNEN

Idag fick jag tandställningen. Är väldigt öm i munnen just nu, i alla fall när tänderna nuddar varandra, annars går det ganska bra. Äta kan jag dock inte göra, så jag får äta soppa nu i några dagar nu. 
 
Direkt efter tandläkaren for jag hem och snabbt åt och bytte kläder innan jag for vidare till stallet. :)
 
Imorgon har skolan vårshow som jag ska vara med på, ska spela trummor till "hang with me". Jag är ganska nervös inför det, då jag fick en riktigt dålig känsla på träningen idag, men jag hoppas att det känns bättre imorgon. 
Om någon skulle vilja komma och titta är den 18.30 imorgon på Carlshöjdskolan, det kostar inget, men man får gärna skänka en slant till som går till välgörenhet. 
 

NÄR OCH VARFÖR JAG BÖRJADE RIDA

Nu börjar jag med första listasaken, när och varför jag började rida. 
 
Jag började rida på Åbackensridskola i Innertavle för 7 eller 8 år sedan då dom startade. 
Min bästa kompis red året innan jag började, så då följde jag med henne på en av hennes ridlektioner som var på Svidjansridlekis i Röbäck. Jag tyckte att det verkade vara roligt så jag ställde mig i kö för att få en plats i gruppen. Men då det var dags för mig att börja la den ridskolan ned och istället flyttades den till Innertavle, där jag fick en plats från start! :)
 

LISTA

Det finns ju många hästrelaterade "daglistor" många bloggare följer, typ "min första favorithäst". Jag tänkte att jag skulle börja göra  några sådana inlägg ibland om jag inte har något annat att skriva om. Jag kommer inte heller följa någon lista i ordning, utan jag tar dom jag känner för! Dom kommer inte komma upp varje dag, utan som sagt, någon gång ibland. :)
 

LÄNGDSKIDOR

Idag kan jag stolt säga att jag åkte milen, eller om det är 9 km, på idrotten, vi hade alltså ländskidor. Behöver jag säga att jag känner mig duktig? 
Annars har jag inte gjort något speciellt idag, förutom att jag sett Pretty Little Liars, som för övrigt måste vara den bästa serien! 
 
Bildkälla
 
Imorgon är det äntligen fredag och jag ska fara till stallet. :D

VECKAN HITTILLS

De senaste dagarna har jag mest suttit framför kemiboken och tränat in den eftersom vi hade nationellt prov i kemi igår. Det kändes ganska bra, dock tycker jag att vi skulle haft längre tid på oss då det var många frågor som man kunde skriva långa svar på. 
 
Hästrelaterat i veckan då, igår var jag i stallet hela kvällen. :) 5 timmar var jag där, och jag vet inte vart dom timmarna tog vägen!! Tiden går verkligen fort ibland. Jag red Peachie på ridbanan, ett pass utan stigbyglar. Gick väldigt bra, trodde att jag skulle ha träningsvärk idag, men den slapp jag. ;) 
Misty pysslade jag också om, borstade och gosade, mys!

MOT SKELLEFTEÅ!
HEMMA FRÅN SKOGEN

Kom hem från Tavelsjö för ett tag sedan. Det har faktiskt varit jätteroligt och jag har varken frusit ihäl eller blivit uppäten av något vilddjur. ;)
Igår började vi med att åka längdskidor i ett par timmar till stugan vi skulle bo i. Väl där åkte vi skrana, spelade kort, tolkade bakom skoter, åt mm.
Om man ville fick man sova utomhus, vilket jag gjorde! Man sov i en grop under bar himmel. Väldigt coolt att ha gjort det måste jag säga, även om det är något jag aldrig skulle göra igen!
Många gick in i stugan under natten, men jag kunde sova ute hela natten. Eller sov och sov, jag sov väl typ tre timmar inatt, så jag är ordentligt trött nu!  
Men allt som allt var det en riktigt rolig resa! :)

 
 

KOLLA MANEN

När jag hade Misty på foder var det många som tyckte att jag skulle klippa hennes man, men jag var envis och lät den växa. Nu när den fått växa cirka ett och ett halvt år är den helt perfekt! Jag tycker att det är sååå fint med lång man. :D
Tycker att det är jättefint med lång lugg också, men hon måste ju kunna se något! :)

MORGONDAGEN

Idag red jag Peachie på ridbanan, det gick väldigt bra. Som alltid var hon supersnäll och skötte sig super! :)
 
Imorgon far jag med klassen till Tavelsjö på friluftsliv, vi ska åka längdskidor, och sedan ska vi sova utomhus i snön... Det lär bli vääldigt kallt, men jag hoppas att det blir roligt ändå. :)
Då dessa friluftslivs resor får man inte ha med mobil och sådant, så man kommer inte kunna nå mig om man så skulle vilja. 
 
Men vi hörs mot helgen om jag inte frysit ihäl eller blivit uppäten av vargar eller något annat vilddjur!
Bild

NYTT

Nu har bloggen en ny vintrigare header och design, stort tack till Alice som fixade det!
Jag är supernöjd. :D

KÄRLEK

Jag älskar dig. 

FOTOGRAFERING 3/10

 


Foto: Alice Arnberg 
 

SMYGTITT PÅ DAGENS FOTOGRAFERING


ALICE OCH JEANDARK

Idag hakade jag på Alice till Innertavle och fotade när hon och Jenna hoppade.
Dom var galet duktiga, och hoppade som alltid jättesnyggt!  :D
Fina dom. 

Annars i veckan har jag varit hos Misty nästan alla dagar. Igår hade jag och Moa riktig stalldag och var i stallet precis hela dagen och gjorde massa saker. Jag och Misty skrittade vi först fram ute i skogen, sedan red vi på ridbanan. 
I torsdags red jag och Misty först på ridbanan, sedan skrittade av efter byvägen. 
 
Imorgon ska Alice följa med mig till Ansmark. Det ska bli jätteroligt! Börjar verkligen bli dags med nya ridbilder, hoppas bara vädret är på vår sida. :)

SNART

Det ser ut som om jag ska få tandställningen i slutet av månaden. Idag kollade dom mått och tog lite bilder och sådant. På torsdag ska jag dit igen och ta röntgenbilder, bästa Alexandra ska eventuellt föja med mig då!
Bildkälla
Snart dags!

FULL AV ENERGI!

Hela dagen gårdagen hade jag massa energi i kroppen! :D I stallet började med att longera Misty en stund dock var det liite för halt på ridbanan så då gick vi upp till stallet och tog på sadeln och så red vi ut en sväng istället. :)
Jag satt inte stilla någon längre stund igår, jag kom alltid på något som jag kunde göra. Det märktes på kvällen då jag somnade alldeles för tidigt! 
Nu ska jag i alla fall fara till tandläkaren. Jag ska ju få tandställning, och jag har gjort sådana avtryck så nu får vi se vad dom ska göra idag. Jag har faktiskt ingen aning!
 
 
 

SÖNDAG

Idag hade jag tänkt att jag skulle longera Misty och eventuellt rida lite barbacka i slutet, men eftersom det blev så fint väder red vi ut istället.
Vi tog "rundan", vägen som går runt byn. Vi höll igång i ett friskt tempo, mycket trav! 
Misty gick som en klocka! Superfin var hon. Jättehärlig tur, hoppas alla dagar på lovet blir lika bra som denna! :D
Jag fick även vara modell för Lamias egendesignade ridbyxor, kul!!

SPORTLOV

Igår fick vi sportlov, så galet skönt! 
Igår red jag och Misty ut tillsammans med Moa och Mumin. 
Vi höll oss nära stallet och red efter rakbanan eftersom det var bäst underlag där. Båda hästarna var superduktiga så det blev en riktigt lyckad tur! Perfekt start på lovet. :D
 
Igår sov vi även hos Matilda så idag följde med till Innertavle och fotade när Alice, Giulia och Matilda hoppade. Det gick väldigt bra för dem alla! 
Imorgon bär det av till stallet igen! :D

RSS 2.0