Söndag

Ojojoj, känns som om jag har deg i hjärnan! Idag har dagen nästan bara bestått av plugg, seriöst, jag har pluggat säkert 6-7 timmar idag... Haha, vet inte vad som hände. Nu kan jag i alla fall alla skelettdelar på latin, de ni!
I eftermiddags for jag till stallet och myste med finhästarna. Älskar verkligen att komma till stallet och man kan släppa allt man gjorde innan och bara vara med alla fina hästar och trevliga människor!
 
Räddade också en fågel ur ett fönster då den inte hittade ut. Den höll på att slå sönder sina vingar, men när den kom ut kunde den faktiskt flyga iväg!! :DStudiedag

Idag har jag studiedag, kan säga att det är riktigt skönt att ligga kvar i sängen under det varma täcket medans de andra i familjen for iväg i spöregnet till sina jobb! 
Tänkte baka något smarrigt på ett tag och i eftermiddag ska jag till stallet. Tror jag ska lyxa till det med att ta bussen dit istället för att moppa. Ikväll väntas det roliga grejer!
 

Två år sedan

Sitter och kollar på bilder som togs för två år sedan.. två år? Tiden går så läskigt fort. 
Bilderna är från min gamla blogg, umetrio som jag hade tillsammans med Alice och Alexandra. Det är faktiskt ganska roligt att kika in där ibland och kolla tillbaka två år. Det är så himla mycket som förändrats sedan dess. 
 
Den andra ponnyn bilderna är Alices häst Jenna, som var Mistys bästa vän då jag hade henne i Innertavle. Helt seriöst var dom nästan oskiljaktiga! Som ni ser kunde man ge dom äpplen i hagen utan att dom blev sura mot varandra. Likadant när man kom med hö, ingen blev bortjagad. Det är inte alla hästar som är så bra kompisar! 

Första snön

Shiiit, det är inte ens oktober och redan har första snön fallit!
Det är svinkallt ute, och igår när jag for till stallet hade jag mössa, vintervantar, vinterjacka, tjocktröja och underställ. Övervägde att ta täckbyxor också men kom fram till att det var lite väl fånigt. ;)
 
 

Nya höstbilder

Miljoner tack till bästa Alexandra som har fotat!!

Nu snackar vi fredagsmys!
Finaste

Äntligen fredag, behövdes mer än någonsin.. Nu ska jag fara till Misty och bara ta det lugnt och andas lite, välbehövligt!

Mumin 15/9

Visst är han otroligt vacker?!

Söndag 15/9

 
Fler bilder kommer imorgon!
 

Tranor i mitt fönster

I veckan har jag lärt mig att vika tranor, ni vet dom där fina pappersfåglarna! Vi hade många fina papper hemma så igår vek jag en hel del och idag gjorde jag något kreativt av dem, jag hängde upp några i fönstret. Jag tycker att det blev riktigt fint! 
Kommer även hänga upp fler eftersom. :)
 
 

Mys Bora<3

Såhär gosig var Bora efter dagens ridpass!

 


Dressyrträning 4/9

Onsdagskvällarna gör verkligen hela veckan! Igår på ridlektionen började vi med några bananöppnor i båda varven innan vi fortsatte med att trava rund fyrkantspåret och lägga 15 meters volter i alla hörnen. Det var faktiskt svårt att i början att få till en lagomt stor volt, men efter ett tag fick man en känsla om det. Sedan skulle vi rida 10 meters volter i hörnen istället. 
 
Vi avslutade med en övning som innehöll volt, därefter en båge med öppna och ut från bågen gjorde vi sluta. 
Riktigt roligt! Stor fokus låg på sitsen och takten. 
Det var Mumin jag red igår, riktigt riktigt fin är han! 
Och stor! ;)
 

Hur kul ser inte det här ut?!

Gud vad kul det hade varit att fara på det här, fara till fjällen (Ammarnäs) över en helg och rida, vandra och tälta! 
 
Ni hittar mer information HÄR.
 
 

Just nu

Sitter jag och pluggar matte med hög musik, det börjar redan kännas att man valt att gå natur!
Om ett tag blir det att fara till stallet, idag ska jag rida Mumin, spännande!RSS 2.0