Jag måste varva ner

Hej!
Vad kul att se att det fortfarande finns trogna läsare som fortsätter att klicka sig in här dagligen trots att min frånvaro lyser. Jag ska göra mitt bästa för att ta tag i det här igen. Det skulle vara jätteroligt om ni hojtar till om det finns något speciellt som ni vill att jag skriver om. 
 
Jag var just inne på funbeat.se, som är en träningssida där jag skriver in vilka träningspass jag gjort. Både ridning och iksu/ löpning. Och jag insåg att jag vilat 3 dagar från den 18 februari tills nu.(!!!!) Det känns verkligen inte ok. Jag måste vila mer, det är ohållbart annars. Så resten av denna vecka plus nästa vecka kommer jag så gott det går att göra träningsfri. Ridning är den enda träning som jag tillåter mig själv. Efter de här vilodagarna ska jag införa minst en vilodag i veckan. För just nu har jag aldrig tid för vila. Jag går i skolan på dagarna, pluggar och tränar på kvällarna. De senaste nätterna har jag börjat sova sämre också, igårnatt drömde jag mardrömmar och vaknade som de gör i filmer av mardrömmar. Alltså sätter sig upp med ett ryck och drar efter andan. Sjukt obehagligt. Aptiten har inte heller varit som den brukar, men den börjar vara som vanligt nu. 
 
Men nu ska det inte låta som att jag mår dåligt på något sätt, jag mår asbra på alla plan! Liver rullar. Jag behöver bara vila lite mer så att jag får sova lite bättre och inte är så stressad. :) 
Hoppas ni alla mår bra också!
Fredagseftermiddagen avslutades igår på bästa sätt med en uteritt med Ubbe! 
Idag är planen att fara till stallet och rida Ubbe och longera Misty, kvällen kommer att spenderas med Alexandra = bra dag! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0