Lördagen

(Detta skulle ha kommit upp i söndags)
 
Igår var det hopptävling i Vännäs så dagen spenderades där. Lamia och Ubbe tävlade så jag var där och hjälpte till och hejade. :) Jag tycker att det är himla kul att följa med och kolla på tävlingar, men inte att tävla själv. Det blåste dock en hel del där borta så man var som lite småkall hela tiden, men då solen sken var det faktiskt riktigt skönt ute. 
 
När jag skulle moppa hem från stallet sen på eftermiddagen hoppade en hund upp på vägen från ingenstans! Fick mer eller mindre en hjärtattck. Stannade såklart och hunden hade ingen ägare med sig, inte heller något halsband på sig. Den var inte alls skygg i alla fall utan kom springandes då jag ropade på den. Linda kom och hjälpte till och hundens ägare hittades. Skönt att den lilla filuren fick komma hem igen. :) 
Jag hade också skrämmande lite soppa o moppen! Det var så lite att mätaren inte kunde fara någonstans för att visa hur mycket det var kvar.. Fick puttra på hem i 30 km/h för att det förhoppningsvis skulle räcka hela vägen hem. Jag var riktigt rädd att jag skulle få soppatorsk faktiskt, men jag klarade mig, haha!
 
Igårkväll var jag helt slut, jag är förkyld och har tappat rösten samt så har jag hosta så dagen har tagit på krafterna. Klockan halv 8 somnade jag igårkväll och vaknade 7 imorse. Så Närmare 12 timmar sov jag inatt, skönt och välbehövligt. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0