På bättringsvägen

Efter en över en månads förkylning har jag äntligen börjat komma igång med träningen igen. Igår gick jag på indoor walkning, med jag kände efteråt var på tok för ansträngade för att vara ett första pass. Kroppen hängde inte med, dock är jag för envis för att sluta eller ta det lugnare. Ikväll blev det zumba, som är mindre ansträngade. Jag tror jag är för dålig på dansstegen för att det ska kunna vara jobbigt, salsa och samba är inte riktigt min grej haha. Men roligt är det, så länge man inte ser sig själv i speglarna...! 
Imorgon är det stalldag, är jättepeppad!
 

2014 minnesburk

Vet många som gjort en så kallad minnesburk, tyckte att det lät som en rolig idé så jag igår pysslade jag ihop en. Superenkelt, man tar en burk och gör den lite fin, sen skriver man lappar allt eftersom på speciella händelser som gått. När året är slut så har du en burk full av de bästa händelserna! 

Fotografering i finvädret!

 
Idag tog jag med kameran till stallet, det var på tok för länge sedan men oj så kul att fota igen! Det blev dock ingen lång stund då det var -22 och mina händer höll på att förfrysa. Det blev en pysseldag inne i stallet sen, ingen ridning i kylan idag. :)

Hahah åh

Den mössan var fiiiin, finns den i min storlek??
Svar på kommentarer

Är Misty din ponny?

Nej, Misty är inte min ponny. Hon är min medryttarponny och har varit det i snart tre år. (shit vad tiden går fort!!) 
Tycker du att minerva är en bra skola?

Det tycker jag absolut! Minervagrund kan jag inte svara för då jag inte gått där, men jag trivs väldigt bra på gymnasiet. Jag tycker att lärarna är bra och stolarna är jättesköna (hehe). Det bästa måste ändå vara att det är nära till skolan, och iksukortet! Macbook pro sitter väldigt bra också, ska bara lära mig lite mer hur den fungerar så jag kan nyttja den till max haha! Det mindre bra är väl att vi har pyttesmå skåp, ingenting utöver böckerna ryms i dem. Att vi måste gå typ 500 m till maten kan kännas lite drygt ibland, men eftersom vi får jättegod restaurangmat gör det ingenting! 
 
Hur gammal är du?

Jag är 16 år, fyller 17 i april. 
 
Undrar ni något är det bara att fråga. :)
 
 

Sjukling

Idag är det inte min dag. Vaknade inatt och mådde väldigt illa, låg vaken länge och då jag väl somnade drömde jag hemska mardrömmar. När jag vakande imorse mådde jag bra, som jag skrev igår skulle jag spela beach idag och eftersom jag mådde bra på morgonen for jag och spelade. Det skulle jag dock inte ha gjort, kände mig svag och var andfådd efter redan några bollar. 
Vid lunch började jag må ännu sämre och fick knappt i mig någon mat. Jag kämpade mig igenom fysiken på eftermiddagen men for hem direkt efter den. Missade två lektioner. 
 
Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon, vill inte missa ännu en stalldag, inte viktiga lektioner i skolan heller. Måste flika in att jag väldigt sällan blir sjuk. Jag har inte varit sjuk på typ två år, snacka om bra immunförsvar!

Första skoldagen 2014

Så var första skoldagen 2014 avklarad. Nytt schema för i år har jag fått, det är i stort sett samma som höstterminens, förutom att vi har ännu längre dagar två gånger i veckan nu när vi har fysik också. Dagarna går dock rätt fort även om vi slutar 4. Är otroligt tacksam över att min långa sovmorgon på torsdagar är kvar, jag början kvart över 12, hur najs?! Imorgon blir det att spela beach med massa folk då. 
 
Annars fyller morfar år idag så vi ska fara och äta gomiddag på Eurasia. Det är ju onsdag idag= stalldag egentligen, men det blir att fara till stallet imorgon istället. :) 
 
 
 
 

Oj vilket lov!!

Ojojoj vilket roligt lov jag har haft! Startade lovet med att fira jul hemma hos farmor och farfar med släkten, jag har passat på att vara i stallet så mycket jag kunnat, och så har jag varit med mina fina vänner. Träning utöver ridningen har legat på is i några veckor för att kurrera förkylningen, det har faktiskt varir skönt. Önskar lovet kunde fortsätta i några veckor till!  

Lagg

Uppdateringen har varit på noll i flera dagar nu, det beror helt enkelt på att blogg.se har laggat, i alla fall för mig. Jag har inte kunnat publicera inläggen och då jag försökt vid senare tillfällen har de försvunnit. Återkommer imorgon, eller senare idag blir det ju faktiskt då klockan är närmare halv 3 på morgonen.. 
 
 

RSS 2.0