Så mycket bättre

Nu mår jag äntligen så mycket bättre! Febern är helt borta, nu återstår bara denna dumma hosta. Var på vårdcentralen imorse och kollade upp den, men det var ingen fara. Nu har jag dessvärre tappat rösten! Det var så himla konstigt. Jag hade varit nere och pratat med mamma och pappa, gick in i mitt rum och då jag skulle säga godnatt typ 10 min senare hade jag plötsligt ingen röst! Hoppas bara den är tillbaka imorgon för då är det dags för jobb igen efter dessa sjukdagar. :) 
 
 
 

Ogräsrensning i vinterjacka

Vinterjacka och pannband i juni då man rensar jordgubbslandet... Haha! 22 dagar sedan världens finaste ponny flyttade

Saknar henne obeskrivligt mycket
 
 

Lite catch up

Hej på er! 
Igår var min första ordinarie dag på sommarjobbet. (Ica Maxi) Har dock redan jobbat extra tre dagar och det har gått väldigt bra. Då jag vaknade mådde jag inte alls bra på morgonen. Kände mig varm och svag, men jag for till jobbet ändå och jag fixade att vara kvar hela dagen. Kom hem och sov i tre timmar. Var väldigt varm igårkväll och likaså imorse. Så idag har jag vilat och kurerat mig. Det enda bra med att vara sjuk måste ju vara att man får äta massa piggelin, har nog ätit 4 idag!  Nu har febern gått ner och jag börjar känna mig som vanligt. Är bara helt slut i kroppen och så har jag kvar en väldigt obehaglig hosta. Jag får hostattacker och efter dem får jag väldigt svårt att andas i några sekunder. 
 
I söndags var jag i stallet, jag och Ubbe for ut och red i skogen. Vi red till stora sandvolten på sandvägarna och shit vad fin Ubbe var! Det kändes nästan som att han dansade fram, finpojken. :) 
Det var också några killar som var och körde motorcross på sandvägarna, det såg hur kul ut som helst! Blev lite avis faktiskt. Om jag inte hade ridit hade jag lätt gett motorcross eller gocart en chans! 
 
Midsommar var ju i fredags. Den firades med vänner i Saras husvagn. Vi hade en riktigt lugn kväll faktiskt med sällskapsspel, 5-kamp och massa gosaker. Riktigt mysigt trots att vi egentligen hade andra planer för kvällen. 
 

Jobb och nya inköp

Redan inne på femte dagen på sommarlovet. I förrgår var jag och köpte nya springskor på gå & löpkliniken, så otroligt sköna med mycket dämpning! Som jag kanske (?) har nämnt får jag så ont i mina hälar då jag springer så nu med nya skor blir det förhoppningsvis bättre. Annars ska vi göra en specialsula i skorna. När jag går och står är det bara hälarna och tårna som tar i marken, så det är inte så konstigt att jag får ont i hälarna. Inget "stödjer" som upp i mitten av foten. Och för mig är det viktigt med rätt skor då jag springer så pass mycket. Jag ska t.o.m springa women's health marathon i april! Spännande! 
 
Annars har jag jobbat nu två dagar. Jag börjar egentligen jobba V.26, men blev erbjuden efter informationsmötet inför sommarjobbet att jobba torsdag och fredag. Det tackar man ju inte direkt nej till! 
 
Var på stan idag en sväng med Alexandra. Köpte lite småsaker och en superfin kofta! Var också tvungen att testa ett "baby lips", nu är det upp till bevis om det är så fantastiskt som alla säger! Känns som dagens inköp är lite the typical girl, haha!
 

SOMMARLOV

Shit vilken rolig dag vi hade idag! "Minervaäventyret" visade sig vara en tävling då varje klass fick en lista med uppdrag, det ena sjukare en det andra. Utöver dessa punkter fanns det 3 utmaningar, varav en var att springa i underkläder genom Dragonskolan, haha! Alla saker på listan gjordes utom de 3 nedersta. 
 
Sedan var det avslutning och betygsutdelning. Grym dag och förhoppningsvis blir kvällen lika bra!
 
 

Äntligen!!

Imorgon får jag sommarlov. Första gymnasieåret är avklarat, underbaart! Varför vi får sommarlov dagen före alla andra här i Umeå vet jag inte riktigt, men eftersom Minerva är en privatskola så antar jag att de kan bestämma sånt. En dag längre sommarlov tackar man ju inte direkt nej till, haha. Imorgon har vi avslutningen på eftermiddagen och på förmiddagen har vi något som de kallar "minervaäventyret". Jag har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra, vi ska få ett kuvert sen vet jag inte mer. Jag hörde att dom som hade det förra året skulle göra massa uppdrag, typ åka till Ö-vik och ta kort på torget, osv och få poäng för sakerna. Det blir säkert roligt! 
 
Idag var det betesläpp också, och det är ju alltid lika roligt att se hur lyckliga hästarna blir! Tyvärr vägrar tekniken funka för mig ikväll så jag får inte in bilderna från det i datorn. Får hoppas att jag har mer tur imorgon. 
Bild från skolavslutningen i nian
 
 

Hejdå min fina vän

Jag sa hejdå till Misty idag som flyttade till sitt nya hem. Även om jag vet att hon kommer få det jättebra hos sin nya familj var det så tungt att säga hejdå, ge sista kramen och pussa mulen en sista gång. Bland det jobbigaste jag har gjort. Hon har en speciell plats i mitt hjärta som bara är för henne, och det kommer hon alltid att ha. 
 
Här är vi, första bilden som togs på oss två. Jag var 13 år då. 
Och här är vi igen, ett antal år senare. 
 
En dag hoppas jag att vi ses igen, lilla Tokis. 
 

Lycklig

Foto: Alice Arnberg

Sneak peak från dagens fotografering

Totalt älskar bilderna som klickades idag, fler kommer!!

Sista rycket

Ikväll är det sista pluggkvällen innan sommarlovet. "Lilla kursprovet" i fysik har jag imorgon. Känns faktiskt ganska bra, och jag hoppas alla timmar jag lagt ned på att plugga till det här kommer till sin rätt. Så imorgon klockan 12.00 har jag skrivit klart provet och har i stort sätt sommarlov!! Obeskrivligt skönt! 
 
Nu blir det att ta en tidig kväll. Jag är så trött efter yran i helgen. Jag sov 4 h på eftermiddagen igår, välbehövligt med tanke på att jag endast sovit 3 h på natten. Somnade tidigt igår också och sov till 09.20 imorse. Så skönt att vi inte hade någon tyska på morgonen!
 
Sov gott alla!
 
 
 

En av mina favoritbilder

 

Brännbollsyran 2014

Jäklar vilken rolig helg vi har haft!
I fredags stod vi 4 timmar näst längst framme vid scenen. Det var några som stod allra längst fram vid staketet och vi stod bakom dem. Jag och fem tjejkompisar var där tillsammans, dock tappade vi bort varandra lite men jag, Alice och Signe stod där framme. Mycket trängsel och knuffar hade det ju varit hela kvällen, men då det var Rebecka och Fiona blev det för mycket. Jag måste ha sett väldigt liten ut där, för jag hade alltid någon kille bakom mig som försökte se till att jag inte blev mos, haha sweet! Men som sagt då det blev Rebecka och Fiona kunde vi inte stå kvar där längre. Det gick ju inte att ta sig någonstans så dom fick lyfta oss över stängslet, haha! En upplevelse det också! Vi hade ju tänkt stå där när Martin Garrix spelade men då vi hade bra platser i mitten längre bak där ingen knuffades var vi sjukt glada att vi hade gått därifrån. Vi hittade Linn, Sara och Julia igen där också! Galet vad roligt vi hade! 
 
I lördags var det nästan ännu roligare! Grymt bra artister och hjödpunkten var då Broiler och Dada Life spelade. Så sjukt go stämning och alla var nå så otroligt glada. Haha, plötsligt satt jag på någon randoms axlar också!
Jag kom hem alldeles för sent igår, 3 timmars sömn blev det innan det var dags att gå upp och fara ut till stallet och släppa ut hästarna. Men vi hade så himla kul i helgen så det gör inget alls att jag varit trött idag!
 
 

RSS 2.0