Brännbollsyran 2014

Jäklar vilken rolig helg vi har haft!
I fredags stod vi 4 timmar näst längst framme vid scenen. Det var några som stod allra längst fram vid staketet och vi stod bakom dem. Jag och fem tjejkompisar var där tillsammans, dock tappade vi bort varandra lite men jag, Alice och Signe stod där framme. Mycket trängsel och knuffar hade det ju varit hela kvällen, men då det var Rebecka och Fiona blev det för mycket. Jag måste ha sett väldigt liten ut där, för jag hade alltid någon kille bakom mig som försökte se till att jag inte blev mos, haha sweet! Men som sagt då det blev Rebecka och Fiona kunde vi inte stå kvar där längre. Det gick ju inte att ta sig någonstans så dom fick lyfta oss över stängslet, haha! En upplevelse det också! Vi hade ju tänkt stå där när Martin Garrix spelade men då vi hade bra platser i mitten längre bak där ingen knuffades var vi sjukt glada att vi hade gått därifrån. Vi hittade Linn, Sara och Julia igen där också! Galet vad roligt vi hade! 
 
I lördags var det nästan ännu roligare! Grymt bra artister och hjödpunkten var då Broiler och Dada Life spelade. Så sjukt go stämning och alla var nå så otroligt glada. Haha, plötsligt satt jag på någon randoms axlar också!
Jag kom hem alldeles för sent igår, 3 timmars sömn blev det innan det var dags att gå upp och fara ut till stallet och släppa ut hästarna. Men vi hade så himla kul i helgen så det gör inget alls att jag varit trött idag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0