Jobb och nya inköp

Redan inne på femte dagen på sommarlovet. I förrgår var jag och köpte nya springskor på gå & löpkliniken, så otroligt sköna med mycket dämpning! Som jag kanske (?) har nämnt får jag så ont i mina hälar då jag springer så nu med nya skor blir det förhoppningsvis bättre. Annars ska vi göra en specialsula i skorna. När jag går och står är det bara hälarna och tårna som tar i marken, så det är inte så konstigt att jag får ont i hälarna. Inget "stödjer" som upp i mitten av foten. Och för mig är det viktigt med rätt skor då jag springer så pass mycket. Jag ska t.o.m springa women's health marathon i april! Spännande! 
 
Annars har jag jobbat nu två dagar. Jag börjar egentligen jobba V.26, men blev erbjuden efter informationsmötet inför sommarjobbet att jobba torsdag och fredag. Det tackar man ju inte direkt nej till! 
 
Var på stan idag en sväng med Alexandra. Köpte lite småsaker och en superfin kofta! Var också tvungen att testa ett "baby lips", nu är det upp till bevis om det är så fantastiskt som alla säger! Känns som dagens inköp är lite the typical girl, haha!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0