Lite catch up

Hej på er! 
Igår var min första ordinarie dag på sommarjobbet. (Ica Maxi) Har dock redan jobbat extra tre dagar och det har gått väldigt bra. Då jag vaknade mådde jag inte alls bra på morgonen. Kände mig varm och svag, men jag for till jobbet ändå och jag fixade att vara kvar hela dagen. Kom hem och sov i tre timmar. Var väldigt varm igårkväll och likaså imorse. Så idag har jag vilat och kurerat mig. Det enda bra med att vara sjuk måste ju vara att man får äta massa piggelin, har nog ätit 4 idag!  Nu har febern gått ner och jag börjar känna mig som vanligt. Är bara helt slut i kroppen och så har jag kvar en väldigt obehaglig hosta. Jag får hostattacker och efter dem får jag väldigt svårt att andas i några sekunder. 
 
I söndags var jag i stallet, jag och Ubbe for ut och red i skogen. Vi red till stora sandvolten på sandvägarna och shit vad fin Ubbe var! Det kändes nästan som att han dansade fram, finpojken. :) 
Det var också några killar som var och körde motorcross på sandvägarna, det såg hur kul ut som helst! Blev lite avis faktiskt. Om jag inte hade ridit hade jag lätt gett motorcross eller gocart en chans! 
 
Midsommar var ju i fredags. Den firades med vänner i Saras husvagn. Vi hade en riktigt lugn kväll faktiskt med sällskapsspel, 5-kamp och massa gosaker. Riktigt mysigt trots att vi egentligen hade andra planer för kvällen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0