Det går framåt!

Jag är inne i ett himla bra flyt då det gäller löpträning just nu! 
Igår då jag kom hem från skolan drog jag på springskorna och sprang ett varv runt nydalasjön, vilket är exakt en mil från där jag bor. Jag sprang på 55 minuter. Det är bra, men jag vet att jag kan bättre! Om någon vecka springer jag förhoppningsvis på 50 minuter. Älskar att få komma ut och röra på mig, och nu när jag faktiskt märker att det går framåt känns det ännu roligare! 
 
Det var dock kallt igår och jag hade för kalla kläder. Det var svårt att ta ut steget och jag kände att musklerna och lederna inte var tillräckligt varma. Jag skulle ha tagit ett par underställsbyxor under springtightsen och ett par varmare vantar, menmen jag överlevde ju. Dessvärre förfrös jag kinderna, hur nu det gick till?? Två stora runda vita cirklar hade jag. Såå kallt var det faktiskt inte!
 
Som ni redan vet ska jag vara med och springa tjejmilen i höst, men jag har också kollat på tre andra tävlingar/ lopp som jag vill vara med på. Spännande! :)
 
Tyvärr syns fläcken inte så bra, men ni ser i alla fall lite! 
Såhär såg det ut på nydala igår. Trodde faktiskt att sjön skulle vara öppen, men det var fortfarande is och sanden var hård. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0