Läget just nu

Dagen startade tidigt imorse då jag hade utsläppet i stallet. Det blev också en härlig uteritt med Emma och hästarna till sandvägarna. Hon hade aldrig ridit där tidigare så jag visade henne runt lite. Pigga å glada hästar var det trots värmen. 
Gammal bild, men ni ser ju lite av ridvägarna från paradiset!


Annars har jag tagit det väldigt lugnt idag faktiskt. Låg ute och solade ett tag, fick faktiskt lite färg! Somnade ett tag i eftermiddags också, så skönt! Nu väntar plugg resten av kvällen, dock är det 1000 grader varmt i mitt rum. Solen har legat på och stekt hela dagen så nu är det inte ens skönt att vara här inne. Nu går ac:n för fullt så förhoppningsvis blir det bättre snart. :) 
 
Måndag imorgon, sista tyskanationella väntar då. Blir skönt att kunna bocka av det från provlistan som man äntligen börjar kunna se slutet på. Dock är jag otroligt stressad just nu, så mycket plugg och så lite tid. Imorgon måste jag verkligen till tandläkaren också, ett fäste lossnade i fredags och en lång tjock metalltråd har stuckit in i kinden hela helgen. Har nu ett stort sår som gör galet ont. Hoppas bara dom har tid... 
Håll ut vänner, snart är det looov!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0