På väg tillbaka

Inatt drömde jag något som jag aldrig drömt förut. Jag drömde att jag städade, haha. Mitt rum har varit så stökigt nu i ett par dagar nu och jag har bara skjutit upp städningen. Men idag tog jag faktiskt tag i det, och shiit vad fint det blev! Drömmer man att man städar så är de nog dags att skärpa till sig... Haha. 
 
Med detta sagt tänkte jag berätta att jag gör en nystart här. Jag är så sugen på en ny design här också, förhoppningsvis får jag tag i lite nya bilder! Det har varit en lång bloggpaus, men det är så kul att se att det faktiskt finns dom som fortfarande klickar sig in hit! 
 
Igår hade jag världens roligaste dressyrträning med Ubbe, men det berättar jag mer om imorgon i ett eget inlägg. Jag är så himla trött så ögonen åker i kors. Jag har haft fullt upp idag, skrev två nationella prov i tyska imorse (och skola som vanligt efter det), storstädning av rummet som tog typ 3 timmar, övningskörning och som avslutning på dagen var jag ute och sprang en runda. 
 
Tänkte mest bara berätta att jag lever och att det kommer bli flitigare uppdatering nu. Jag kan inte lova uppdatering varje dag, men i alla fall betydligt oftare. :)
Juste, jag hade stövelpremiär för året för någon vecka sedan. Jag vet inte om jag berättade det då jag köpte dem förra året, men de är väääldigt tighta eftersom de är så pass nya och har inte hunnit gå ut sig än. Då de var helt nya kunde jag inte ens dra upp dragkedjan själv, var lite pinsamt faktiskt då vi var och tävlade...
I alla fall när jag premiärred kunde jag bara ha dem i typ 10 minuter och sen fick jag blodstopp eller något i benen, så jag fick gå in och byta skor, haha!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0