Sommar pls

Snälla sommar kom lite fortare... Den här våren må ha kommit tidigt, men oj så långsam. Idag den 13:e maj hade jag vinterjacka på mig. Okej, jag missbedömde vädret och det blev väääldigt varmt på eftermiddagen, haha.
 
Om ca 3 veckor är det i alla fall äntligen sommarlov! Vart har första gymnasieåret tagit vägen liksom? Tiden går verkligen läskigt fort. Dock är det 3 tuffa veckor framöver. Bara nu i veckan har jag 3 kursprov och eventuellt ett samhällsprov. (Samhällsprovet kan bli nästa vecka också) Förra veckan hade jag 4 kursprov och nästa vecka har jag 4 till. Det stoppar dessvärre inte här, utan nästnästa vecka har jag också ett fysikprov samt en stor inlämning som ska in. Men det känns i alla fall som att jag ligger i fas- tur det! 
Såhär känns det just nu
 
Från det ena till det andra, vet ni vad det bästa är att göra innan man somnar? Läsa!! Tidigare har jag somnat till en serie eller film nästan varje kväll. Och jag vet att det inte är så bra att göra så, men jag tycker att det är så lätt att somna då. Men nu har jag i alla fall kommit på hur skönt det är att somna då det faktiskt är tyst. Då läser jag tills ögonen bokstavligt talat åker i kors- då är det bara att lägga ifrån sig boken och somna inom 30 sekunder. Asbra! Det gäller ju också att ha en bra bok, annars är det ju såå tråkigt. Kan varmt rekommendera Sofie Sarenbrants böcker. Jag har läst alla utom hennes senaste, visning pågår. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0