Stallsugen och omotiverad

Ikväll och imorgon kommer bli två riktiga pluggdagar. Det föll på min lott att ha samhällsprovet på fredag... Då vi har ett muntligt prov kan inte hela klassen göra det på samma dag, utan vi är 7 i varje grupp. Övriga grupper kommer ha det på de nästkommande lektionerna. Känns dock väldigt skönt att göra bort det, det blir då min sista samlektion för den här terminen! Men det känns så drygt att plugga till. Sam är i vanliga fall ett av mina favoritämnen, men just det här avsnittet var inte så motivierande att läsa på. 

Allergin idag är så besvärlig idag också. Har nysit (eller vad säger man, nyst? haha vilket ord) och snuvat hela dagen, ögonen svider konstant och halsen kliar. Det blir att skaffa kortisonnässpray och ögondroppar snarast då mina tabletter inte fungerar alls, trots att jag har såna som kräver recept från läkare. 
 
 
Åh dom är bilderna får mig alltid att le! Just ikväll skulle det vara så skönt att åka ut till stallet en liten stund, bara andas in lite hästlukt och gosa med finhästarna. <3 Får pussa extra på dom på fredag då jag har stalldag igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0