Ny design

För att vara oteknisk känner jag mig ganska grym just nu. Fixade att byta header + att byta bakgrundsfärg helt själv! Datorer och sådant är inte min starka grej, men man slutar ju aldrig förvånas haha! 
 
Det är säkert något småfix kvar att göra, det ordnar jag senare i så fall. :)
 

Håller tummarna för imorgon

Imorgon får jag kanskekanskekanske veta när jag får ta bort tandställningen! För två gånger sedan jag var där sa tandläkaren som bestämmer allt "Nu är det ju inte långt kvar", vilket fick mig att hoppas att dom skulle ta bort den då jag var där sist. (för 8 veckor sedan) Dock var han som bestämmer sjuk då, så dom gjorde bara det vanliga med att byta snoddarna som håller fast tandställningen. 
 
Imorgon däremot har jag tid hos den bra tandläkaren så man vet ju aldrig. Men jag tänker ändå att det är några månader kvar. Vill inte ställa in mig på att ta bort den och så gör dom inte det och jag blir besviken igen. Jag börjar vara så otroligt less på skrotet i munnen nu. Men som sagt, håller tummarna på att i alla fall få veta när dom tänker ta bort den. :)
 

Stallsöndag


Fredag

All kärlek till fredagar. Idag har jag 4 lektioner, sedan är det helg. Tagga! Eftersom jag inte är i stallet efter skolan på fredagar längre får jag hitta på andra saker att göra. Det känns väldigt konstigt faktiskt då jag åkt till stallet på fredagar i 6 år kanske?
 
Idag är det nog träning som kommer att stå på schemat, men det kan ju ändras fort. Jag gick i alla fall på spinning i onsdags efter skolan och bodypump igår så jag känner hur träningsvärken kommer smygandes. Dock kommer den vara som värst imorgon!
Just de, jag har glömt berätta att jag håller på att ta skoterkort! Under höstlovet gick jag teorikursen. När det finns tillräckligt med snö är det bara körning och ett litet prov så är det klart sen. Wohoo tagga vintern! :D

Riktigt bra dag

Jag har haft en så himla bra dag idag! Egentligen har det inte hänt något seciellt, utan jag har bara varit på riktigt bra humör. Gick på ett spinningpass efter skolan och glömde vattenflaskan. Det blev väldigt kämpigt att köra utan, men humöret var på topp ändå. Dock helt död efter ansträngningen, men hade go känsla i kroppen. 
 
Idag gjorde jag bort mitt sista prov för nästan 2 veckor, hur underbart? :D Ikväll ska jag se några avsnitt av Grey's anatomy. Jag ser om alla säsonger för säkert tredje eller fjärde gången. För er som inte har sett det kan jag meddela att det är seriernas serie! Bättre kommer aldrig att kunna skapas. Jag tänkte också hinna med att baka något och kaaanske eventuellt plugga lite fysik. Tänker i alla fall göra kvällen lika bra som dagen. 
 
Nu när jag är tillbaka här också tänkte jag försöka göra en ny design! Den som jag har nu var egentligen tänkt som en tillfällig, och nu har jag haft den i.. vad blir det? Ett år? Ett och 1/2? Aja, nytt kommer förhoppningsvis inom en snar framtid!
 
 
 
 

RSS 2.0