Riktigt bra dag

Jag har haft en så himla bra dag idag! Egentligen har det inte hänt något seciellt, utan jag har bara varit på riktigt bra humör. Gick på ett spinningpass efter skolan och glömde vattenflaskan. Det blev väldigt kämpigt att köra utan, men humöret var på topp ändå. Dock helt död efter ansträngningen, men hade go känsla i kroppen. 
 
Idag gjorde jag bort mitt sista prov för nästan 2 veckor, hur underbart? :D Ikväll ska jag se några avsnitt av Grey's anatomy. Jag ser om alla säsonger för säkert tredje eller fjärde gången. För er som inte har sett det kan jag meddela att det är seriernas serie! Bättre kommer aldrig att kunna skapas. Jag tänkte också hinna med att baka något och kaaanske eventuellt plugga lite fysik. Tänker i alla fall göra kvällen lika bra som dagen. 
 
Nu när jag är tillbaka här också tänkte jag försöka göra en ny design! Den som jag har nu var egentligen tänkt som en tillfällig, och nu har jag haft den i.. vad blir det? Ett år? Ett och 1/2? Aja, nytt kommer förhoppningsvis inom en snar framtid!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0