7,2 kg läxor

Bokstavligttalat, jag vägde väskan. Nej men det är mycket nu. Men jag börjar se slutet på tunneln efter de här mördarveckorna. Äntligen! Ska bli så underbart skönt med lov. Nu är det bara ett prov, en inlämning, och 2 större läxförhör kvar sen är jag friiiiiii! 
 
Det känns som att jag har bokat upp hela lovet bara för att jag lovat mig själv så mycket, haha! Nej men jag har faktiskt bara bokat upp en dag och då ska jag jobba. Annars hade jag tänkt ta det lugnt så mycket jag vill, träna som jag inte kunnat göra på ett tag (dels pga förkylning och dels för skolan), baka som jag tycker är så kul, umgås med vänner, såklart vara i stallet och bara ha allmänt askul! Det tycker jag att jag är värd! 
 
 

Myskväll i stallet

Igår for jag till stallet efter middagen och det var så mysigt. Långborstade och pysslade med Ubbe innan vi tog ett dressyrpass på ridbanan. Jag var helt tom på ridövningar igår då vi började passet, så vi red bara massa ridvägar och gjorde mycket övergångar. Han kändes så otroligt fin. Vi avslutade passet med en övning som vi red på Erica-träningen i våras- förvänd volttillbaka med framdelsvändning innan vi skrittade av.  Riktigt härligt pass! 
 
Älskar att det är mörkt på kvällarna nu också. Tycker det är jättehärligt att rida på banan då det är kolsvart med strålkastarna som lyser upp! 
 

17 oktober






För att få vardagen att gå runt...

... krävs ibland uppoffringar. Det känns så sjukt tråkigt men jag har nu fått dra ner på stalldagarna. Två gånger i veckan istället för tre. Tyckte tre kändes lite egentligen, men det funkade. Vi har så otroligt mycket i skolan just nu och jag hinner inte fler dagar. Tisdag, fredag och söndag har ju varit mina stalldagar, men nu har fredagen plockats bort. 
 
Jag brukar ha tagit bussen till stallet på fredagar direkt efter skolan, men i år har jag nytt schema så jag missar den buss jag åker med. Tar mig inte heller dit på annat sätt så det var såhär det tråkigt nog var tvunget att bli. Det har ju fungerat tills nu att ta mig dit på fredagar då jag kunnat köra moppe, men det blir för halkigt nu. 
 
Kommer förhoppningsvis kunna fara 3 dagar ändå vissa veckor, men jag kan inte boka upp en till vardag i veckan då jag behöver tiden till att plugga. Känns som sagt riktigt tråkigt men det får så lov att funka. 

5 oktober

Finpojken!
 

Gå i ide?

Hösten- förkylningarnas tid är kommen. Jag har tidigare år klarat mig bra från förkylningar och liknande men nu känns det som att jag är förkyld och trött hela tiden, konstigt! Tänk ändå hur underbart skönt det vore att gå i ide? Synd att man inte blev björn...
 
Vi har så så mycket i skolan nu. Idag hade vi prov i kemi som jag pluggat stenhårt till sedan förra veckan. Så ikväll ska jag faktiskt unna mig själv en läxfri vardagskväll. Det händer inte ofta mina vänner! Ska bara städa mitt rum en snabbis så ska jag gosa ner mig i sängen med en bra film. Låter som en bra plan!

Hoppas ni alla får en fin kväll!
 

RSS 2.0