Veckorevyn & The Body Shop

Yaay nu har mina saker från veckorevyn kommit!! I somras hade de ett kanonerbjudande, för 199 kr fick man:
-6 nr av veckorevyn. Ord pris 282 kr
-Bodybutter från the bodyshop. Ord pris 185 kr
-Ögonskugga från the bodyshop. Ord pris 295 kr 
- Bronzer från the bodyshop. Ord pris 240 kr
Totalt kostade detta 1002 kr, och jag fick det för 199! Doften på bodybuttern är pink grapefruit, och exakt den hade jag tänkt köpa, och så såg jag på veckorevyns hemsida att de hade det erbjudandet! Tackar och bockar. :D  
Hihi, känns nästan som då man var liten och köpte tidning bara för att få presenten i. 
 

21 september
Dagens ridpass har bestått av lite träning på banan och uteritt. Det blev bara ett väldigt kort och enkelt pass på banan med lite övergångar och skänkelvikningar. Kan inte direkt säga att vi red någon speciell övning utan körde på som det kom bara. Han kändes i alla fall riktigt fin så då for vi ut i skogen och bara mysred. Ganska precis en timmes pass blev det idag, 20 på banan och 40 ute. :)

Ubbe löshoppar

Haha det här var Ubbe i tisdags då han löshoppade. Det var roooliiiiigt tyckte han!! 

Av med tröttmössan

Igår var jag så otroligt trött hela dagen. Det var typ jobbigt att gå uppför trapporna i skolan.. Trotsade denna extrema trötthet på kvällen och for på step-muskel på iksu. Det resulterade i att jag ramlade ner från stepbrädan 1 och 1/2 gång. (hahah) Nej, igår var det inte min dag! 
 
Idag har jag exakt samma trötthetskänsla men jag ska göra allt jag kan för att stänga in den tills i eftermiddag då jag kan sova en stund. Idag ska bli en bra dag!  
Hoppas alla får en fin dag! 
 

SpanienbilderI somras for jag till Spanien med min familj och Alice. Vi hade det otroligt bra med massor av sol, bad, frozen yoghurt, tapas, och massa annat i värmen! Alice fyllde även år där borta och det firades såklart med tårta på sängen :) 

Hade inte vart helt fel att åka tillbaka dit nu när det börjar bli kallt här hemma!

Bilder från dagen

 
 

sneakpeak från dagens fotografering!

 
Fler bilder får ni se ikväll! :)
 
 

Mardrömmar

Inatt drömde jag en sjukt obehaglig mardröm. Jag drömde att det var en person som ville in i mitt hus, och det gick såklart inte att låsa ytterdörren. Vred och vred på låset men det gick inte. I alla fall var mina föräldrar inte hemma och jag skulle sova hos en kompis. Jag skulle packa en väska med grejer snabbt då min bror hade brottom iväg och jag ville inte vara ensam. Personen där ute kom inte in i huset så länge min bror var hemma. Brorsan trodde inte på mig i början eftersom personen ute inte visade sig för någon annan än mig. Men han där ute stod och kollade på mig genom glasrutan på dörren. Tillslut lyckades brorsan få syn på han där ute och sa "okey, hans ansikte hade sjukt konstig konsistens" (Hahah, alltså whaaat??) Men han har så konstigt ansikte, jag tror inte att det är en människa. När han där ute blev upptäckt klädde han ut sig och plingade på och lossades vara försäljare. Vet inte hur men han tog sig in i huset i alla fall, och precis när han fick tag på mig vaknade jag. 
 
Alltså uuuusch vilken vidrig dröm. Det värsta var att den var så verklig! Det såg exakt ut som i mitt hus, alltså verkligen exakt lika! Jag minns precis vad jag packade, mina adidasmjukisbyxor, pippitröjan och sockar i min nya marinblåa reebok trunk. Precis då jag vaknade visste jag inte om det var på riktigt eller en dröm. Den här drömmen drömmer jag ganska ofta faktiskt. Inte samma händelse, men personen som vill ta mig är samma. Drömmer typ alltid mardrömmar när det är fullmåne, vilket det var igår. Verkligen konstigt!
 

Tjejmilen 2014

Som ni vet var jag i Stockholm i helgen och sprang tjejmilen. Det var såå roligt och välarrangerat! Varannan kilometer var det vätskestationer med vatten och sportdryck, på ett ställe fanns det dextrosol, det var liveband och dansgrupper efter vägen och annat skoj! Mycket folk var där och hejdade på också, kul!! Sista kilometrarna sprang man i stan och då stod det folk på båda sidorna av vägen som hejade och peppade ända in i mål, då blev man taggad alltså! Jag sprang på 59 min, absolut inte min bästa tid. Jag brukar springa på runt 50, men eftersom det var en ny sträcka, massa folk och en aning nerver som spökade är jag väldigt nöjd ändå. Det var kul att bara vara där! :)


Nu kör vi!!


Tjejmilen 2014 👊👊

Gamla bilder med Misty

Ponnybus<3
 

RSS 2.0