Frost

 

DIY: Rudolf

 
 
Till detta behöver du:
- En glasflaska
- Flirtkulor
- Ögon
- Piprensare
- Brunt papper
- Röd färg 
- Tygband 
- Godis (Jag hade gräddkola) 

Det kan också vara bra att ha:
- Limpistol (Fungerar säkert utmärkt med annat lim också)
- Sax
- Penna och linjal
- Tandpepare 
- Svamp att måla med 
- Papperstallrik- kommer att användas som färgpalett
 
 
1. Börja med att måla flirtkulan som ska vara mulen, så att den hinner torka innan du ska sätta fast den. Ett tips är att sätta fast den på en tandpetare så att du inte får så mycket färg på fingrarna. Jag målade med en svamp men det går givetvis bra med pensel också.  
 
2. Mät med bandet runt locket på burken och klipp av önskad längd. Fäst sedan bandet med hjälp av limpistolen. 
 
3. Mät och klipp den bit papper du vill ha runt flaskan och limma sedan fast den på samma sätt bandet. 
 
4. Limma fast ögon och mulen. 
 
5. Gör hornen. Klipp 3 bitar piprensare i olika storlek till hornen. Snurra runt de två kortare piprensarna runt de långa. Fäst dem sedan på flaskans lock. 
 
6. Fyll dem med önskat godis och vips så är de klara! 
 
 

Julmys i stallet

Igår var det heldag i stallet. Jag for dit redan på morgonen för att fodra och släppa ut hästarna i hagen. Det gick snabbt och smidigt. Därefter återstod bara mockningen och packa höpåsarna till lunchen. När stallet var klart kom de andra stalltjejerna för julpyntning av stallet. Det var så mysigt och riktigt juligt blev det! Vi avslutade dagen med gofika också. 
 
Då vi gick och högg en gran utan att tänka på vart eller hur den skulle stå fick vi hänga upp den i ett snöre då vi inte hade någon julgransfot, haha. 
 
 

Sushi middagSommaren i bilder

Hej på er!
Det är ett halvår sedan jag stängde ner bloggen, men nu är jag tillbaka och jag hoppas att ni vill fortsätta följa mig. Det händer mycket på ett halvår och trots att det är december nu, tänkte jag att vi ska dra oss tillbaka till sommaren och kika på lite bilder från mitt sista sommarlov.
 
 
 

RSS 2.0