Måndag

Jag blir lätt rastlös om jag sitter hemma en kväll, helst ska det hända saker precis hela tiden. Efter lunch idag hade jag körlektion. Backning runt gatuhörn och i korsningar stod på schemat. Lite klurigt var det allt så lite träning hemma på det så ska det nog gå fint. Jag fyller år om 45 dagar så det börjar dra ihop sig med körkortet! Mitt mål är att ta det så nära min födelsedag som möjligt. 
 
Jag hann bara hem från körskolan innan det var dags att fara till iksu och träna tillsammans med en kompis. Nu när det är lov har jag faktiskt tid att gå på pass som jag på grund av tidsbrist inte går på i vanliga fall, så idag gick jag på CX. Ett kort pass på 30 minuter som tränar bålen. Passet innehåller inga mesiga magövningar kan jag lova, min mage var död efter andra låten haha. Perfekt pass för ryttare! Då CX är ett så kort pass går det bra att träna ett till pass också. Vår plan var att springa lite efteråt men då alla löpband var upptagna rodde vi istället några km. 
 
Ikväll har jag inga planer så då tänkte jag fara tillbaka till iksu efter middagen och träna lite till, men blev övertalad om att ta det lugnt hemma istället. Inte alls lika roligt, men bra att varva ner ibland. Istället tog jag ett bad, lyssnade på musik och nu ska jag faktiskt ta och läsa en bok. Ska börja på uppföljaren till Maze runner. Har ni sett den filmen btw? Om inte kan jag rekommendera den, jättebra film! 
(Detta inlägg skulle ha kommit upp igår)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0