Vårens första dag

Wow vilket härligt väder det var igår! Strålande sol och massor med plusgrader, som vi har längtat. Det blev en trevlig uteritt med Mr. U igår. (Ubbe alltså) Grusvägen runt byn som vi kallar rundan har tinat fram så underlaget var toppen. Bitvis var det dock slask men det är ju inte is så det gick bara fint att rida på som vanligt där. Taggad häst men han kändes riktigt trevlig. Vi tränade skänkelvikningar och öppnor efter vägen för att inte bara rida rakt fram hela tiden. 
 
Dock är man ju en frusen norrlänning som inte är van vid att det ska vara varmt, så jag hade klätt på både mig och Ubbe för mycket kläder! Jag hade faktiskt tagit vårjackan, men då hade jag varma kläder under istället, haha. Ubbe fick sig ett ländtäcke, som tur är var det tunt reflextäcke så det gjorde inte så stor skillnad. Vi syntes då i solen i alla fall!
 
På kvällen fick jag ett träningssug så då for jag på iksu. Testade ett nytt stepdance-pass som inte föll mig i smaken. Det var som lite zumbainspirerat och jag tycker att det var lite osammanhängande dansblock. Efter passet sprang jag 20 minuter för att få upp pulsen och svettas lite mer. Det kändes i alla fall bra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0